Borduurwerk

Logo's

Wij borduren uw bedrijfs of verenigings logo op poloshirts, broeken, jassen en petten. Samen met u komen wij tot de gewenste oplossing.

 

Grote Borduringen

Op verzoek kunnen wij ook grote borduringen maken die buiten het normale bereik van onze machine vallen. Deze manier van borduren gaat altijd in overleg met de klant.

 

Eigen Ontwerp

U kan altijd uw eigen ontwerp aanleveren waar wij dan in samenspraak met u een passende borduring van maken. Bij vragen en problemen nemen wij altijd eerst contact op met de klant alvorens actie te ondernemen.

Bij ons kunt u terecht voor

Verstelwerk

Moet er iets aangepast of ingekort worden. Wij verstellen kleding snel en nauwkeurig.

 

contact

Scouting

Wij werken vaak in opdracht van Scouting Nederland en Scouting verenigingen. 

Van borduurwerk, badges of transferdruk. Door onze jarenlange ervaringen en persoonlijke betrokkenheid bij de scouting weten we waar met u over praten. 

 

contact

transferdruk

Transferdruk is vooral van toepassing in de textielsector. Deze techniek wordt veelal gebruikt bij sportkleding om logo’s, namen, initialen of nummers aan te brengen.

contact

borduurwerk

Textiel borduren levert niet alleen een chique en mooi eindproduct op, het is ook nog eens een duurzame vorm van textielbedrukking. Borduren kan op verschillende soorten textiel of als los embleem worden aangeleverd.

Wij borduren op verschillende soorten promotiekleding, bedrijfskleding, werkkleding, beroepskleding, sportkleding, horecakleding, kinderkleding, headwear, caps, emblemen & badges en accessoires.

contact